Многумина потврдуваат дека нема поголемо задоволство од пиење ладно пиво во топол ден, меѓутоа само малкумина ја реализирале идејата да го замрзат пивото и да го лижат како сладолед.
Но затоа пак во еден ресторан во Вашингтон, главниот готвач почнал да произведува пиво на стапче.
Сакајќи за да го излади пивото што побрзо го ставил во замрзнувач, но на крај, наместо да го испие пивото, тој го лижел и останал задоволен!
Одсега клиентите на неговиот ресторан се задоволуваат лижејќи го неговиот замрзнат “десерт”.
Се надеваме дека и кај нас ќе може да му се јавиме на пријателот и да го поканиме на „еден сладолед“.
Извор: идивиди
четврток, март 20, 2008
Претплати се на:
Коментари на објава (Atom)
Нема коментари:
Објави коментар